/om-os/erhvervspraktik/

Erhvervspraktik for skole-elever i 8.-10. kl.

TV 2/Bornholm vil gerne stimulere unge til at gå ind i tv-branchen - derfor er vi meget åbne for erhvervspraktikanter fra skoler og uddannelsesinstitutioner. Tilbuddet er særligt rettet til elever i 8., 9. og 10. klasse.

Vi gennemfører et særligt medieskole-forløb over én uge, hvor vi samler en gruppe elever, der har udvist helt særlig interesse for erhvervspraktik hos os. Ugen tilbringes sammen med en fotograf og en journalist, der hjælper eleverne med at lave deres helt egen udsendelse.

I 2024 sker det i uge 10 - fra mandag den 4. marts til fredag den 8. marts.

Otte elever udvælges til at deltage i næste medieskole.

Ugen igennem står eleverne selv for idéudvikling, research og interview med forskellige bornholmere. Eleverne er også selv bag kameraet, og skal selv stå for at redigere deres nyhedsindslag. Det hårde arbejde kulminerer på den sidste dag i praktikugen, hvor eleverne går i luften med deres helt egen nyhedsudsendelse.

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2023 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2022 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2021 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2020 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2019 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2018 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2017 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2016 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2015 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2014 her

Se medieskolens nyhedsudsendelse fra 2013 her.

Har du lyst til at komme i erhvervspraktik, så skal du skrive en ansøgning og vedhæfte praktikseddel med underskrift fra både skole og forældre. Henvend dig evt. til din UU-vejleder vedr. praktikseddel. Sidste frist for ansøgninger er mandag den 29. januar 2024.

Hvis du vil vide mere om erhvervspraktik eller ansøge om en plads, skal du kontakte Susan Gren på mail eller på telefon 56 93 42 65.

Du skal skrive en ansøgning, der fortæller lidt om dig selv - og du skal forklare, hvorfor du gerne vil i praktik på TV 2/Bornholm. Vi behandler din ansøgning på samme måde, som vi behandler jobansøgninger.